+31 (0)314 64 32 42
Whatsapp ons
Google reviews
4.9

Zonwering zorgt ervoor dat uw woning wordt verduisterd, koel blijft en bevorderd de isolatiewaarde van uw woning. Binnen de zonwering kennen we verschillende types, welke allemaal andere eigenschappen bevatten. Maar welk type zonwering past het beste bij uw situatie? In dit blog gaan we dieper in op de verschillende soorten zonwering en de daarbij behorende kenmerken.

Rolluiken

Rolluiken zijn een populaire vorm van zonwering en zijn bij veel woningen terug te vinden. Rolluiken hebben namelijk de eigenschap een ruimte volledig te kunnen verduisteren. Hierdoor komt geen zonlicht naar binnen, dit is ideaal wanneer men overdag wenst te slapen. Tevens creëert een rolluik een isolerende laag tussen de woning en buiten. Door deze isolerende laag blijft het klimaat van de woning gewaarborgd. In de zomer blijft de woning koel en in de winter juist warm. Door het afsluitende karakter van een rolluik, is deze inbraak werend. Inbrekers zullen er immers langer over doen uw raam open te breken.

Rolluik op solar

Tegenwoordig kunnen rolluiken ook worden voorzien van een Solar motor. Deze motor werk op zonne-energie. Dit is natuurlijk wel zo duurzaam. Zelfs op donkere dagen wordt de motor opgeladen. Tevens zorgt deze technologie, in tegenstelling tot de traditionele motor, dat er niet in de muur hoeft worden geboord.

Meer lezen over rolluiken en welke mogelijkheden er zijn? Lees hier meer!
woning zelhem
screens - homepage

Screens

Een screen is te vergelijken met een rolluik. Beide hebben ze een verduisterende en verkoelende werking. Een rolluik is gemaakt van kunststof lamellen, waar een screen is gemaakt van een doek. Het voordeel van dit doek is dat er naar buiten kan worden gekeken. In tegenstelling tot het rolluik welke volledig verduisterend is.

 

Zonnescherm

Een zonnescherm, ook wel knikarmscherm genoemd, is de ideale oplossing uw terras te weren van zon. Een zonnescherm zorgt voor schaduw en maakt van uw terras een fijne schaduwrijke plek. Tevens zorgt een uitgeklapt zonnescherm er ook voor dat woonruimtes worden voorzien van schaduw. Doordat het zonnescherm is gemaakt van een stevig doek, is deze ook in diverse kleuren en patronen te bestellen. Tevens is het doek van goede kwaliteit wat ervoor zorgt dat het zonnescherm is bestand tegen verschillende weersinvloeden en jarenlang mee gaat.

Benieuwd of een screen of zonnescherm bij uw situatie past? Lees hier meer!

Markiezen

Wanneer u op zoek bent naar zonwering met een klassieke uitstraling en karakter, kunnen markiezen de juiste oplossing zijn. De ronde zonwering is erg stijlvol, maar biedt ook enorm veel schaduw. Door het gebruik van een kwaliteitsdoek gaat deze zonwering ook jarenlang mee!

Kozijn techniek oost, het juiste adres voor zonwering

Wilt u meer informatie ontvangen? Of direct een afspraak inplannen?

Het is allemaal mogelijk bij Kozijn Techniek Oost B.V. U kunt zowel telefonisch contact opnemen, als via de mail. Daarnaast kunt u ook het contactformulier invullen. Klik hier om contact op te nemen.