Screens

Op zoek naar screens die er voor zorgen dat de zon zo veel mogelijk buiten blijft? Zoek niet verder! Kozijn Techniek Oost is ook de juiste partij voor screens in Doetinchem en omgeving. Onze screens bieden de juiste filtering van zonlicht en warmte en behouden het de juiste zicht naar buiten. Screens zijn de ideale oplossing voor uw woning.

Zip screens

Bent u op zoek naar een screen met een lange levensduur en heeft u een raam die veel wind vangt? Dan raden we onze zip screens zeker aan. Doordat deze screens dicht tegen het kozijn aan worden gemonteerd zijn ze bestand tegen zware windstoten. De screens worden in een zijgeleiding geritst en kunnen hierdoor zelfs worden gemonteerd op ramen met een groot formaat.

Screens op maat

Al onze screens worden speciaal voor u op maat gemaakt. Zo passen onze screens zelfs op het kleinste raam. Daarnaast kunnen de screens in iedere gewenste RAL kleur worden uitgevoerd, zodat deze volledig passen bij uw wensen en uitstraling van uw woning.

Zonnescherm 

Wanneer u de behoefte heeft uw terras te voorzien van schaduw, raden we u zeker ons zonnescherm aan. Onze zonneschermen zijn volledig uitklapbaar en bieden u enorm veel comfort. Onze zonneschermen weren de zon en zorgen ervoor dat u tijdens warme zomerdagen heerlijk kunt genieten van uw terras.

Daarnaast kunnen de zonneschermen ook worden uitgeklapt wanneer u last heeft van naar binnen schijnende zon. Onze zonneschermen zijn voorzien van een stevig doek, dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren en patronen. Naast screens bent u voor zonneschermen ook bij Kozijn Techniek Oost aan het juiste adres. Voor de beste kwaliteit zonneschermen in omgeving Doetinchem moet u bij ons zijn!

Wist u dat we onze screens en zonneschermen ook aanbieden op zonne-energie? Dit heeft invloed op uw energieverbruik en nog gunstiger, geen extra boorgaten in de muur! Zelfs op donkere dagen wordt onze unieke solar motor opgeladen. Voorzien van een handzender. Vraag hier meer informatie aan.

Bekijk ook andere producten…

Afspraak maken

Ook toe aan meer wooncomfort? Door de aanschaf van duurzame kozijnen kunt u de waarde en het comfort van uw woning verhogen.

Wil je meer informatie ontvangen? Of direct een afspraak inplannen?

CONTACT OPNEMEN