Rolluiken

In Doetinchem en omgeving bent u bij Kozijn Techniek Oost aan het juiste adres voor rolluiken. Onze rolluiken worden volledig op maat gemaakt, zijn verduisterend en energiebesparend. Daarnaast kunnen onze rolluiken handmatig of met een afstandsbediening worden bediend.

Rolluiken voordelen

Kiest u voor rolluiken van Kozijn Techniek Oost, dan kiest u voor kwaliteit. We zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Onze rolluiken worden op maat gemaakt en zijn veelal in de gewenste RAL-kleur leverbaar; 
  • Onze rolluiken worden gemaakt van duurzaam kunststof;
  • Door het kunststof materiaal zijn de rolluiken onderhoudsarm;
  • Kunststof rolluiken hebben een hoge isolatiewaarde, hierdoor bespaard u energie;
  • Kozijn Techniek Oost is de specialist in Doetinchem en omgeving.

Rolluiken met afstandsbediening

Onze rolluiken met afstandsbediening zijn voorzien van een krachtige motor. De rolluiken kunnen vanaf een afstand worden bediend. We hebben diverse bedienbare rolluiken in ons assortiment.

Rolluiken prijs

Kozijn Techniek Oost biedt als kunststof specialist uit de regio Doetinchem en Achterhoek, rolluiken van kunststof aan. Over het algemeen zijn kunststof rolluiken goedkoper dan aluminium rolluiken. Daarnaast zeggen we altijd: goedkoop is duurkoop. Daarom zit u bij Kozijn Techniek Oost goed als het om de juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit gaat.

Rolluiken energiebesparend 

Kunststof rolluiken zijn zeer duurzaam. Het kunststof materiaal heeft een hoge isolatiewaarde. Een rolluik zorgt namelijk voor een isolerende laag tussen uw raam en gevel. De warmte van uw woning blijft binnen en gaat niet verloren. Door deze isolatie kunt u besparen op uw stookkosten en bespaart u energie.

Benieuwd naar de mogelijkheden en uitvoeringen van onze rolluiken? Vraag meer informatie aan

Voordelige rolluiken op zonne-energie

Onze rolluiken op zonne-energie kennen in principe dezelfde voordelen als onze standaard rolluiken. Daarnaast kunt u, als u kiest voor een rolluik op zonne-energie genieten van nog meer voordelen, zoals:

  • Geen kabelgaten en boorgaten in de muur;
  • Draadloze bediening;
  • Duurzaamheid en energie besparing.

Bekijk ook andere producten…

Afspraak maken

Woonachtig in de Achterhoek of regio Doetinchem en ook toe aan meer wooncomfort? Door de aanschaf van duurzame rolluiken kunt u de waarde en het comfort van uw woning verhogen.

Wil je meer informatie ontvangen? Of direct een afspraak inplannen?

CONTACT OPNEMEN