Horren

Tijdens de zomer laten we graag onze ramen of deuren open voor frisse lucht en koelte. Helaas nodigt dit open raam of deur insecten uit uw huis binnen te treden. Wanneer u dit wil voorkomen zijn onze horren een goede optie voor uw woning. Kozijn Techniek Oost is een uitstekende partner wanneer u op zoek bent naar horren voor uw ramen en deuren in de omgeving van Doetinchem.

De voordelen van horren op een rij

  • Door een hor te plaatsen kan er zonder zorgen een raam open worden gedaan;
  • Gemakkelijk te demonteren wanneer nodig;
  • Door de fijne netstructuur houdt het zelfs pollen tegen die hooikoorts veroorzaken;
  • Onze horren houden zelfs de kleinste insecten tegen. Uw woning is vrij van muggen, wespen en andere insecten;
  • Kozijn Techniek Oost is de specialist van de Achterhoek en de regio Doetinchem.

Horren prijs

De prijs van een hor is afhankelijk van de afmeting van de deur of raam. Wanneer u voor de horren van Kozijn Techniek Oost gaat, gaat u voor de beste prijs en kwaliteit. Tegen een eenmalige investering stijgt uw wooncomfort en houdt u muggen, wespen en andere insecten buiten de deur.

Horren kopen op maat

Omdat ramen en deuren vaak niet dezelfde maat hebben, biedt Kozijn Techniek Oost horren op maat. Woonachtig in de Achterhoek of regio Doetinchem? We komen graag persoonlijk en geheel vrijblijvend bij u langs om de maten op te meten. Zo bent u er zeker van dat de horren passend zijn.

Raamhorren

Een raamhor is een perfecte manier om volop te kunnen genieten van de frisse buitenlucht zonder last te hebben van hinderlijke insecten, inwaaiende bladeren, en andere ongemakken. Daarnaast bieden onze raamhorren u het gemak van eenvoudige demontage wanneer u uw ramen of kozijnen wilt onderhouden.

Bij Kozijn Techniek Oost streven we ernaar om horren van hoogwaardige materialen te leveren die volledig op maat gemaakt zijn. U kunt erop vertrouwen dat wij garant staan voor kwaliteit, service en snelheid.

Plisséhordeuren

Bij Kozijn Techniek Oost bieden we u de perfecte oplossing om insecten buiten te houden terwijl u geniet van frisse lucht en een open verbinding met de buitenwereld. Onze plisséhordeuren zijn ontworpen met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak.  Onze plisséhordeuren zijn geschikt voor deuren, tuindeuren en schuifpuien, zowel aan de binnen- als buitenzijde.

Wat onze plisséhordeur onderscheidt, is dat het horgaas niet oprolt maar opvouwt. Door het unieke plisserende ontwerp bevindt zich meer gaas in de breedte, wat het geheel minder kwetsbaar maakt. De hor kan op iedere gewenste stand blijven staan, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het losraken ervan.

Geen enkele woning is hetzelfde. Binnen ons assortiment van raamhorren en hordeuren kennen we ongekend veel mogelijkheden, met altijd en passende oplossing voor u! Benieuwd wat we voor uw woining kunnen doen? Neem vrijbijvend contact met ons op.

Bekijk ook andere producten…

Afspraak maken

Woonachtig in de Achterhoek of regio Doetinchem en ook toe aan meer wooncomfort? Door de aanschaf van horren en hordeuren kunt u de waarde en het comfort van uw woning verhogen.

Wil je meer informatie ontvangen? Of direct een afspraak inplannen?

CONTACT OPNEMEN